Individuele consulten

Alle consulten worden steeds ondersteund met verzwaarde draagpoppen.

Informatief consult

Wil je graag dragen maar zie je door het bos de bomen niet meer? Dan is een informatief consult iets voor jou. In dergelijke sessie leg ik je uit waarom je zou kiezen om je baby te dragen. Eveneens krijg je in dit consult zicht op de voordelen van dragen en waar je op moet letten.

Ik bevraag bij jou op voorhand wat de eventuele wensen zijn bijv. welke systemen ken je al en welke hebben jouw voorkeur. Hierop zal ik het verdere verloop van het consult afstemmen.

De verschillende draagsystemen worden uiteengezet met hun voor- en nadelen. Nadien krijg je de kans om eventueel dingen uit te testen. Let op: er worden in dit consult géén knopen aangeleerd.

Gemiddelde duur informatief consult: 60 min à 90 min
Voor prijzen zie: tarieven

Consult SSC (draagzakken)

Wil je graag dragen met een draagzak maar heb je geen idee welke draagzak er past bij jou en je kindje? Dan is dit het ideale consult om verschillende systemen te leren kennen. In dit consult geef ik uitleg bij de aanwezige systemen en krijg je de kans om deze uit te testen. Ik toon jou ook met behulp van een draagpop hoe je je kindje veilig op de buik, rug of heup kan dragen met jouw draagzak.

Heb je zelf reeds een draagzak maar weet je niet goed hoe deze af te stellen en te gebruiken? Dan kan ik je helpen om deze op correcte wijze af te stellen.

Gemiddelde duur consult SSC: 60 min
Voor prijzen zie: tarieven

Knoopconsult

Wanneer je je kindje graag wilt leren dragen in een draagdoek maar geraak je in de knoop met die lange lap stof? Dan kan je bij mij terecht voor een knoopconsult. Ik geef jou de voordelen mee van het dragen van jouw baby. Daarna gaan we stap voor stap aan de slag zodat je het knopen onder deskundig oog onder de knie krijgt. Ik geef jou tips en tricks mee zodat je op termijn kan knopen met je ogen dicht.

In dergelijk consult leer ik jou ofwel buik-, rug- of heupdragen met een geweven of rekbare doek. Het materiaal is steeds voor handen maar uiteraard mag je je eigen doek meenemen.

Gemiddelde duur knoopconsult: 90 min à 120 min
Voor prijzen zie: tarieven