Workshops

Er zullen vanaf november 2019 workshops georganiseerd worden. Deze zullen steeds via mijn Facebookpagina worden medegedeeld waar en wanneer deze plaats zullen vinden. Ook op deze website zal je toekomstige evenementen kunnen terug vinden.

Wil je graag samen met een paar vrienden de wondere wereld van het dragen verkennen? Dan kan je vanaf januari 2020 een workshop boeken.

Alle workshops worden ondersteund door verzwaarde draagpoppen.

Informatieve workshop

In deze workshop leg ik uit waarom je zou kiezen om je baby te dragen. Eveneens krijg je in deze workshop zicht op de voordelen van dragen en waar je op moet letten. De verschillende draagsystemen worden uiteengezet met hun voor- en nadelen. Nadien krijgen jullie de kans om eventueel dingen uit te testen.

Let op: er worden in deze workshop géén knopen aangeleerd. Deze workshop kan je zeker volgen wanneer je zwanger bent.

Gemiddelde duur: 120 min
Aantal personen: max. 10 personen
Voor prijzen zie: tarieven

Workshop buikdragen

Deze workshop richt zich specifiek op het dragen van je kindje op de buik. Dit ofwel in een geweven draagdoek of een rekbare draagdoek. Ik geef jou de voordelen mee van het dragen van jouw baby. Daarna gaan we in groep stap voor stap aan de slag zodat je het knopen onder deskundig oog onder de knie krijgt. Ik geef tips en tricks mee zodat je op termijn kan knopen met je ogen dicht. Er is steeds ruimte voor persoonlijke vragen.

Het materiaal is steeds voor handen maar je mag je eigen doek meenemen.

Gemiddelde duur: 120 min
Aantal personen: max. 5 personen
Voor prijzen zie: tarieven

Workshop rugdragen

Deze workshop richt zich specifiek op het dragen van je kindje op de rug in een geweven draagdoek. Ik geef in deze workshop de voordelen mee van rugdragen. Daarna gaan we in groep stap voor stap aan de slag om je kindje veilig op de rug te brengen. Ik geef handige tips en tricks mee zodat het knopen op de rug vlot kan verlopen. Er is steeds ruimte voor persoonlijke vragen.

Gemiddelde duur: 120 min
Aantal personen: max. 4 personen
Voor prijzen zie: tarieven